Mobiel internetgebruik neemt met een enorm tempo toe en naar verwachting zet dit de aankomende jaren door. Een mobiele website laten maken is dus noodzakelijk om uw websitebezoekers tevreden te stellen. Doet u dit niet dan zal ruim 60% direct bouncen; ze verlaten de website en zoeken verder. Gemiste kansen dus. IKZOEKTIM is gespecialiseerd in webdesign en heeft veel expertise op het technische vlak. Een mobiele website laten maken bij IKZOEKTIM is daarom een logische keuze. Wanneer u contact met opneemt plannen we een afspraak om uw wensen te bespreken en ga ik voor u aan de slag. Met een mobiele website laten maken bij IKZOEKTIM bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.

Een mobiele website laten maken. Wat zijn de mogelijkheden?

Bij het laten maken van een mobiele website is de meest logische keuze om uw website responsive te maken. Uw website wordt dan geschikt gemaakt voor elk schermformaat en ziet er op elk apparaat goed uit. Wanneer uw pagina wordt bezocht met een tablet of smartphone dan ervaart de bezoeker als het goed is een gebruikersvriendelijke website. Uw website past zich aan op basis van de resolutie van het apparaat waarmee de website bezocht wordt. Heeft u al een mobiele website laten maken dan zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee u kunt toetsen hoe mobielvriendelijk uw website is. Ook IKZOEKTIM kan deze toets voor u doen en aangeven waar de ruimte voor verbetering met betrekking tot de mobielvriendelijkheid van uw website. Het belangrijkste is dat een mobiele website laten maken zorgt voor bezoekers die meer tevreden zijn en langer op uw website zullen blijven. Dit zorgt voor een betere conversie. Bijkomend voordeel is dat Google de mobielvriendelijkheid meeweegt in haar algoritme. Een mobielvriendelijke website laten maken zorgt dus ook voor een hogere ranking in Google.

Afspraak maken voor het maken van een mobiele website

IKZOEKTIM heeft veel ervaring met webdesign met expertise op technisch vlak. Een mobiele website laten maken bij IKZOEKTIM is daarom een logische keuze. Ik zorg ervoor dat de gebruikers van uw mobiele website een uitstekende ervaring hebben waarmee uw conversiepercentage verbetert. Ik plan graag een afspraak met u om uw wensen te inventariseren en om een mobiele website te ontwerpen en bouwen die naadloos bij u aansluit.