Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en daarnaast ook nog eens een tablet. Dit betekent dat uw website steeds meer via de smartphone of de tablet bezocht wordt. Een Responsive webdesign laten maken is hierom echt noodzakelijk geworden. Heeft u geen Responsive webdesign laten maken dan hebben bezoekers geen optimale gebruikerservaring en zal het bouncepercentage enorm hoog zijn. Ikzoektim is een ervaren websitebouwer. Ik ben uitstekend in staat om voor u een Responsive webdesign te maken. Heeft u nog geen Responsive webdesign laten maken dan kunt u contact met ons opnemen. We zullen vervolgens een afspraak maken om uw wensen te bespreken en op basis daarvan voor u aan de slag gaan.

Wat gebeurt er bij een Responsive webdesign laten maken?

Een Responsive webdesign houdt in dat uw website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte. Op alle formaat schermen is uw website dan goed leesbaar en logisch gestructureerd. Een Responsive webdesign is dus niet specifiek voor mobiel, maar voor alle soorten schermen geschikt. Een specifiek design voor bijvoorbeeld mobiel wordt een adaptive webdesign genoemd. Hierin wordt het design specifiek gemaakt voor een bepaald apparaat. Hier wordt minder vaak voor gekozen, om geschikt voor alles te zijn is een Responsive webdesign laten maken de meest logische keuze.

Zoals ik al eerder aangaf is het bouncepercentage heel hoog voor websites die niet Responsive zijn. Uit onderzoek blijkt dat 61% van de mobiele gebruikers ala minuut de website weer verlaat. Daarnaast is gebleken dat wanneer u een Responsive webdesign laat maken uw conversie gemiddeld met 67% stijgt. Goed daarnaast is om te weten dat in 2016 het mobiele zoekverkeer groter is geworden dan het zoekveer via de desktop. Als laatste vindt Google het steeds belangrijker dat uw website geschikt is voor mobiel en beloont een mobielvriendelijke website met een hoge ranking. Een groot deel van hun klanten gebruikt immers dit apparaat. Een Responsive webdesign laten maken is dus absoluut van toegevoegde waarde.

Responsive webdesign laten maken en ikzoektim

Ikzoektim heeft veel ervaring met webdesign. Zeker op het technische vlak hebben we veel expertise. Een Responsive webdesign laten maken bij ikzoektim is daarom een logische keuze. We doen dit vaak en kunnen voor een uitstekende mobiele ervaring zorgen van uw website bezoekers. Als u contact met ons opneemt zullen we een afspraak plannen om uw wensen goed in beeld te krijgen en op basis daarvan zullen we voor u aan de slag gaan. U kunt bij ons terecht met uw bestaande website of wanneer u een nieuw Responsive webdesign wil laten maken.