In 2013 heb ik IKZOEKTIM opgericht in mijn kantoor aan huis. Hiervoor was ik al geruime tijd bezig met vormgeving en het ontwerpen van websites. Door netwerken en het samenwerken met anderen, maakte ik kennis met mensen die websites ontwikkelen en bouwen. Dit hield me bezig en vanaf de start van IKZOEKTIM ben ik zelf in de materie gedoken met de gedachte mijn ontwerpen tot een hoger niveau te tillen wanneer ik meer kennis van de techniek zou hebben.  

In voorgaande jaren heb ik veel tijd, energie en onderzoek gestoken in wat een website of applicatie fijn maakt in gebruik, hoe deze snel 'to the point' komt en overzichtelijk blijft voor de gebruikers van de website. Naast webdesign heb ik inmiddels jarenlange ervaring als website ontwikkelaar en heb ik aanvullende aspecten ontdekt wat een goede website maakt.

Door deze expertises te bundelen is een sterke basis ontstaan en is IKZOEKTIM gestart. Door webdesign, website ontwikkeling, website optimalisatie en (technische) zoekmachine optimalisatie aan te kunnen bieden, krijgen mijn klanten een zo compleet mogelijke website.

Ondertussen ben ik vanuit het kantoor aan huis verhuisd naar een pand waarin veel mensen uit mijn netwerk gesitueerd zijn. Op naar de volgende stap voor IKZOEKTIM.