Website laten maken? Dan bent u verzekerd van technische expertise, creativiteit in vormgeving en aansluiting op wat u voor uw bedrijf wilt. Door deze expertises ben ik onderscheidend in het maken van een website. Graag neem ik u mee in mijn werkwijze wanneer u een website wilt laten maken bij IKZOEKTIM.

Website laten maken bij IKZOEKTIM, stap 1:

Een belangrijke basis voor het laten maken van een website door IKZOEKTIM is een gesprek. In dit gesprek inventariseer ik wat u voor uw bedrijf wilt. Ik bespreek daarbij onder andere:

  • Hoe ziet uw doelgroep eruit?
  • Welk product of welke dienst biedt u uw klanten?
  • Wat maakt uw bedrijf onderscheidend?

Wellicht dat er tijdens het gesprek andere aspecten naar voren komen, maar op basis van bovenstaande vragen kan ik al een goed beeld vormen van uw bedrijf. Een website laten maken bij IKZOEKTIM begint dus met een goede basis; het gesprek.

Website laten maken bij IKZOEKTIM stap 2:

Bij IKZOEKTIM kies ik er bewust voor om de grafische vormgeving als laatste te doen. Ik begin door de technische aspecten te onderzoeken die komen kijken bij het laten maken van een website. Waar moet de content komen? Hoe kan uw potentiële klant het makkelijkst navigeren tussen de verschillende onderwerpen? Welke categorieën moeten aanwezig zijn op uw website? Belangrijke randvoorwaarden zijn daarbij een snelle laadtijd en dat het gebruik van uw website goed geanalyseerd kan worden. Op basis hiervan kunnen namelijk op een later moment weer verbeteringen doorgevoerd worden. Hiermee zorg ik dat de technische basis van uw website goed staat waardoor ik mij volledig kan focussen op het creatieve gedeelte van een website laten maken; het grafisch ontwerp.

Website laten maken bij IKZOEKTIM stap 3:

Op basis van het beeld wat ik gevormd heb van uw bedrijf tijdens ons gesprek ga ik aan de slag met het grafisch vormgeven van uw website. Vaak hebben klanten al een concreet beeld van hoe de website eruit moet komen te zien. Met deze wens houd ik uiteraard rekening. Wellicht heb ik op basis van mijn expertise enige vragen. In samenspraak met u ontstaat dan een fantastisch ontwerp dat een sterke aantrekkingskracht zal hebben op uw potentiële klanten. Verder zorg ik bij het laten maken van een website altijd voor in het oog springende knoppen met een Call-to-action om de conversie van potentiële klanten naar klanten zo hoog mogelijk te krijgen.

Afspraak maken:

Wilt u graag een keer vrijblijvend in gesprek om er achter te komen of een website laten maken bij IKZOEKTIM wat voor u is? Dan ga ik graag met u in gesprek.